Ga naar de inhoud

Goed idee voor Vinkhuizen? WOV Buurtfonds kan helpen.

Spreek tekst uit

Laden...
goed idee
goed ideeVanaf woensdag 1 mei  t/m 30 juni 2019 aanstaande kunnen bewoners en wijksinstellingen met verbeteridee├źn voor de wijk VInkhuizen geld aanvragen uit het Buurtfonds van het Wijkoverleg Vinkhuizen (WOV).

Het buurtfonds is bedoeld om leuke, kleinschalige initiatieven in Vinkhuizen mogelijk te maken.De initiatieven dienen wel ten goede te komen aan alle Vinkhuizers. Dus niet alleen voor een besloten groepje. Iedereen die woont of werkt in Vinkhuizen kan een bijdrage aanvragen uit het fonds van maximaal 500 euro. Heb je dus een leuk idee? Vraag geld aan bij het buurtfonds en wie weet kun je een paar weken later aan de slag.
Er zijn wel een paar voorwaarden. Deze vind je op de website
 
Vinkhuizen, 28 april 2019