Ga naar de inhoud

Activiteiten

tot

Gratis Sporten met Open Gym!

Het Diamantpark

Kom jij ook mee sporten met Open Gym Groningen? Je kunt tot vier keer per week gratis meedoen met een van de trainingen!

tot

Wende Flavours

Goudlaan 555

Ook dit jaar viert buurtcentrum de Wende weer Wende Flavors! Wende Flavors is een zomerse avond vol muziek, hapjes, drankjes en gezelligheid. Kom gratis langs om te genieten van diverse optredens en een djembé workshop.

tot

Vinkhuizen Bruist! Kinderactiviteiten tijdens de Zomervakantie

Het is alweer bijna zomervakantie! De hele zomervakantie lang zijn er allemaal leuke kinderactiviteiten in Vinkhuizen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is.

tot

Speelfestival Tijdmachine

BSV de Apenkooi

Van de dinosaurus-tijd tot de middeleeuwen en de toekomst, er valt deze zomer veel te beleven op het Speelfestival. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan leuke spelletjes, creatieve knutselactiviteiten en workshops. Stap met ons in de tijdmachine en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis door de tijd!

tot

Jongerenwerk Vinkhuizen – Zomervakantie 2024

Kijk op de flyer waar de activiteit begint.

Deze zomer zijn er allerlei leuke activiteiten voor jongeren in Vinkhuizen. Doe jij ook mee?

tot

Kom naar het gratis Waterfestijn!

Zilverlaan 4

Op vrijdag 26 juli gaan we helemaal los met ons gratis waterfestijn! We hebben een echte stormbaan, gaan met waterballonnen gooien en zo nog veel meer. Kom jij ook?

tot

Ouder en Kind Bingo

Buurtcentrum de Wende

Deze gezellige bingo is voor alle leeftijden. Doe samen met je ouders, opa, oma of kinderen mee en maak kans op leuke prijzen!

tot

Pleinfeest voor jong en oud bij Gea’s Weggeefwinkel

Metaallaan 255

Op 27 juli organiseert Gea’s Weggeefwinkel een pleinfeest voor ouders en  kinderen tot 12 jaar. Er zijn springkussens, kinderen kunnen zich laten schminken, er loopt een clown rond, en er is lekker eten. Komen jullie ook?

tot

Timmerdorp 2024

Tarralaan 6

Wat is Timmerdorp? Timmerdorp is een bijzondere activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. We gaan samen bouwen, knutselen, leren en lol maken.