Ga naar de inhoud

Multifunctioneel centrum ’t Vinkhuys

Spreek tekst uit

Laden...

MFC ’t Vinkhuys is hét multifunctionele centrum van Vinkhuizen. Wij organiseren leuke en betaalbare cursussen, maar ook bijzondere activiteiten. Ook verhuren we onze zalen voor vergaderingen of bijeenkomsten.

We vinden het belangrijk om ons voor heel Vinkhuizen in te zetten. Daarom houden we ons bezig met maatschappelijke onderwerpen zoals onderwijs en basisvaardigheden. We hebben ons eigen huiswerkinstituut, VinkHuisWerk, en beheren sinds 2023 een project over laaggeletterdheid.

 

Adres

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen
Nederland

’t Vinkhuys beschikt over een eigen parkeervoorziening.

Postbus 2502

 

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
Maandag t/m donderdag:
Vrijdag:
Weekend en feestdagen: wisselend:

Verbonden activiteiten

tot

Jubileumweek 50 jaar MFC ’t Vinkhuys!

Diamantlaan 94

MFC ’t Vinkhuys bestaat 50 jaar. Daarom vieren we feest! Van 24 tot en met 31 mei houden we een jubileumweek, waarin we zowel nieuwe als bestaande activiteiten van een feestelijk tintje voorzien. Kom jij ook?

Aftrap Wijkvoorstelling ’t Vinkhuys: Help jij mee?

Diamantlaan 94

We gaan samen met de wijk én voor de wijk een wijkvoorstelling maken omdat ’t Vinkhuys 50 jaar bestaat. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste bewoners van Vinkhuizen die iets willen bijdragen. Dat mag van alles zijn, van achter de schermen meehelpen tot decors bouwen of acteren.

tot

Jubileumweek ’t Vinkhuys: Fietsspeurtocht en Kunstroute wandeling

Diamantlaan 94

Op 29 mei organiseert Fietsclub ’t Vinkhuys twee leuke activiteiten: een fietsspeurtocht en een wandeling langs de Kunstroute van Vinkhuizen. We verzamelen in ’t Vinkhuys. Daar kan iedereen bepalen waar ze aan mee willen doen: de fietspuzzeltocht of de wandeltocht. De fietstocht volgt een langere route van ongeveer 30km. Er wordt op een rustig tempo gefietst. Onderweg is er een leuke puzzel uitgezet. Het winnende groepje krijgt een leuke prijs.

tot

Jubileumweek ’t Vinkhuys: Afsluitingsfeest

Diamantlaan 94

Vrijdagavond sluit MFC ’t Vinkhuys haar jubileumweek af met een spetterend afsluitingsfeest. Geniet mee van een live optreden en ga los op de dansvloer.

Verbonden artikelen