Ga naar de inhoud

Activiteiten in Vinkhuizen tijdens de zomervakantie

Spreek tekst uit

Laden...

Zomeractiviteiten Vinkhuizen vz flyerIn Vinkhuizen kun je ook tijdens de zomervakantie, van 13 juli tot en met 25 augustus, meedoen aan diverse activiteiten.

Buurtcentrum De Wende, De Roege Boys, De Stadskerk, Cosis, Dierenweide Eelderbaan, Stichting Ilmarinen, MFC ’t Vinkhuys, Slim Leven en WIJ Vinkhuizen hebben in één gezamenlijke folder een overzicht gemaakt van hun aanbod. Er is van alles te beleven. Een kleine greep uit de activiteiten: op 16, 17 en 18 juli is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de spelweek van WIJ Kinderwerk, op 22 en 23 juli kunnen kinderen van 10-12 jaar hutten bouwen met de Roege Boys, op 31 juli is er een campingdag vij Speeltuin Vinkhuizen Zuid, op 8 augustus is de zomermarkt bij Ilmarinen en op vrijdag 23 augustus is het grote End of Summerfeest in het Diamantpark.

 

Klik voor het volledige overzicht op de foto’s.Zomeractiviteitenkalender 2019     Zomeractiviteiten per week

Vinkhuizen, 14 juli 2019

 

Verbonden organisaties

Kinderen & jeugd Vrije tijd

De Roege Boys

Stichting de Roege Boys is een vrijwilligersorganisatie die iets wil doen aan armoedebestrijding en leefbaarheid in de wijk. Daarom organiseren ze leuke activiteiten en bouwen en klussen ze erop los.

Adres

Metaallaan 255
9743 BV Groningen
Nederland

Facebook

Instagram

Youtube

Contact