Ga naar de inhoud

Nieuwe afvalbak hoek Goudlaan – Platinalaan

Spreek tekst uit

Laden...
20190904 Afvalbak Goudlaan Platinalaan kl

20190904 Afvalbak Goudlaan Platinalaan klIn de afgelopen weken zullen veel hondenbezitters hem hebben gemist. De vaste prullenbak in de groenstrook op de hoek Goudlaan – Platinalaan was weg.

Er stond alleen nog een paal. Deze bak was ideaal om de zakjes met hondendrollen in te deponeren, want de poep opruimen is natuurlijk normaal. Sommige baasjes vergeten het soms, zeker in de grasstrook langs het water, maar de meesten bukken zo nu en dan om Vinkhuizen schoon te houden. Nu moest er een tijdlang even wat verder worden gelopen om de toiletbeurt van de viervoeter te voltooien. Sinds woensdag 4 september 2019 hangt er echter een fonkelnieuwe, mooiere en grotere diepgroene bak in plaats van de oude grijze. De afvalbak is terug en opruimen wordt nog aangenamer.

Vinkhuizen, 6 september 2019