Ga naar de inhoud

Wie willen meelopen met een schouw door Vinkhuizen?

Spreek tekst uit

Laden...
Wijkschouw
WijkschouwDe portefeuille groen en grijs (Angelo Ruardi) van het Wijkoverleg Vinkhuizen wil graag een schouw organiseren in de wijk. Doel van de schouw is om problemen of overlast sneller aan te pakken en ze sneller bij de juiste organisatie neer te leggen.

Tijdens de schouw zullen we langs diverse plekken gaan lopen. We gaan in kaart brengen welke wensen of problemen (bijv. overlast) u als wijkbewoner van Vinkhuizen heeft. Of waar u suggesties voor plekken heeft waar u bijvoorbeeld een prullenbak of hondenbak geplaats zou willen hebben.Of misschien heeft u een idee of een probleem met begroeiing of onderhoud in uw straat of plein.Dus alle problemen in of om uw straat of plein kunt u tijdens deze schouw aangeven.
 
Vervolgens willen we deze punten in een nieuwe schouw meenemen met de woningcorporaties, gemeente, buurtbeheerders en het WIJ-team.
 
Mocht u ge├»nteresseerd zijn, meld u dan aan bij het Wijkoverleg Vinkhuizen, portefeuille groen en grijs. U kunt een mailtje sturen naar [email protected]. Bij voldoende aanmeldingen zal er een datum worden geprikt.
 
Vinkhuizen, 1 oktober 2019