Ga naar de inhoud

Nieuw WOV in nieuw jasje; Vinkhuizen daar doen we het samen

Spreek tekst uit

Laden...
Flyer WOV p.1

Flyer WOV p.1Sinds een jaar bestaat het wijkoverleg Vinkhuizen uit maar liefst negen bestuursleden. Bijna allemaal nieuw en gedreven om zich in te zetten voor de wijk. Reden voor de portefeuille Communicatie om het wijkoverleg Vinkhuizen een nieuwe uitstraling te geven.

Er kwam een nieuwe huisstijl en er is nu ook een fonkelnieuwe flyer. Zodat we iedereen kunnen laten weten wie we zijn en wat we doen. Het belangrijkste is, dat we u, als wijkbewoner willen vertegenwoordigen. We willen uw spreekbuis zijn. Daarom vragen wij u gratis lid te worden. U ontvangt dan maandelijks onze (digitale) nieuwsbrief. Maar nog belangrijker, we willen dat u als bewoner invloed heeft op een leuke en leefbare wijk. Dit doen we een keer per jaar met een algemene ledenvergadering/wijkbijeenkomst. Omdat velen van ons een drukbezet leven hebben, willen we ons contact zo laagdrempelig mogelijk houden. Dus via de mail. Hoe meer leden we hebben uit Vinkhuizen, hoe beter we u kunnen vertegenwoordigen. Het nieuwe WOV team wil graag elke Vinkhuizer als acherban. Steun ons en uw wijk. En word lid door een mailtje te sturen aan [email protected] o.v.v. naam en adresgegevens. 

Vinkhuizen, 2 oktober 2019