Ga naar de inhoud

Verkeersvisie Wijkoverleg Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

Verkeersvisie VinkhuizenHet Wijkoverleg Vinkhuizen wil een Verkeersvisie Vinkhuizen aanbieden bij de gemeente. Hierin staan de wensen van bewoners van Vinkhuizen, zodat de gemeente deze kan opnemen in de Integrale Mobiliteitsvisie. De gemeente Groningen werkt namelijk aan een nieuwe Integrale Mobiliteitsvisie. Hierin staat het beleid omtrent verkeer en vervoer in Groningen. Participatie speelt een belangrijke rol in de aanpak van de gemeente.

Het Wijkoverleg Vinkhuizen heeft een conceptversie van deze Verkeersvisie opgesteld. Hierin wordt de toekomstvisie en het wensbeeld gevormd voor onderwerpen zoals leefbare woonstraten, een robuust netwerk voor fietsers en voetgangers, de toekomst van de Westelijke Ringweg en de rol van het autoverkeer. U kunt het conceptdocumentĀ lezen op de wijkwebsite Vinkhuizen.nl (klik op de foto) of u kunt een papieren uitdraai opvragen via [email protected]. De Verkeersvisie moet natuurlijk de wensen van de bewoners van Vinkhuizen goed weergeven. Daarom is de conceptversie ingevuld naar de geluiden die het Wijkoverleg de afgelopen jaren van wijkbewoners heeft gehoord over verkeer en vervoer.

Heeft u nog opmerkingen, aanvullingen of vragen na het lezen van de conceptversie? Dan kunt u tot 31 december 2019 contact opnemen via het emailadres [email protected] of door een brief te sturen aan Wijkoverleg Vinkhuizen, Postbus 2507, 9704 CM Groningen. De ingebrachte reacties worden dan in de Verkeersvisie verwerkt, zodat deze zo goed mogelijk de wensen van de wijkbewoners weergeeft. Daarna overhandigt het Wijkoverleg in januari 2020 de Verkeersvisie Vinkhuizen aan de gemeente.

Vinkhuizen, 16 december 2019