Ga naar de inhoud

Wijkbijeenkomst met thema Veiligheid

Spreek tekst uit

Laden...

Vinkhuizen ALV 2020Het Wijkoverleg Vinkhuizen was na de wijkbijeenkomst in februari 2019 weer op volle sterkte. Met een nieuw bestuur en nieuwe mensen op de portefeuilles Communicatie, Verkeer, Groen en Grijs en Senioren en Armoede zijn we flink aan de weg gaan timmeren in 2019. 

Elke portefeuille heeft een aantal doelen voor zichzelf gesteld en bereikt. Er is actief aan ledenwerving gedaan. We zijn van 0 naar 160 leden gegaan. We hebben Koningsdag weer op de kaart gezet en een succesvolle Fietsvveiligheidsdag georganiseerd. En we hebben ons als groep vrijwillige wijkvertegenwoordigers volop ingezet het afgelopen jaar. Wij kijken tevreden terug op 2019. En zijn vol energie alweer aan de slag in 2020. 

11 maart wijkbijeenkomst en ALV
Hoe denkt u als wijkbewoner over Vinkhuizen? Kom naar onze wijkbijeenkomst op woensdag 11 maart om 20.00 uur in ’t Vinkhuys. We ontvangen u uiteraard met koffie/thee en wat lekkers. Na een kort formeel gedeelte waarin we de algemene ledenvergadering (ALV) officiëel de revu moeten laten passeren, is er volop aandacht voor interactie. In een sprankelende presentatie blikken we terug op 2019 en kijken we zeker ook vooruit. We laten u graag zien wat er allemaal voor mooie dingen tot stand zijn gekomen met het Buurtfonds. Onze eigen quizmaster test uw kennis over veiligheid in Vinkhuizen aan de hand van een aantal fantastische quizvragen. En voor de besten zijn er, naast eeuwige roem, leuke prijzen te winnen. De sprekers van de politie, brandweer en het buurtpreventieteam komen met een aantal verrassende feiten. U krijgt volop de gelegendheid om met ons mee te denken en ideeën achter te laten waar wij als Wijkoverleg weer mee verder gaan. Ter afsluiting is er een gezellige borrel en voor elke bezoeker hebben we een paar leuke geschenkjes. 

Doe met ons mee
Het wijkoverleg Vinkhuizen (WOV) is er voor alle bewoners (inmiddels ruim 11.000) van Vinkhuizen. Daarom is het jammer dat niet alle groepen bewoners hierin vertegenwoordigd zijn en het overleg dus nog steeds geen afspiegeling is van de bewoners van Vinkhuizen. Zo zijn er geen nieuwe Nederlanders lid van het wijkoverleg, zijn er te weinig vrouwen en ook jongeren zijn een moeilijk te bereiken groep gebleken. Vandaar nu een oproep aan wijkbewoners om ons overleg te komen versterken. Neem contact met ons op, bel met 050-230 2991 (Paul Borggreve)  of mail naar [email protected]. Zonder jullie, jullie mening en betrokkenheid kunnen wij niet bestaan. Wij roepen iedereen op, jong en oud, man en vrouw, om het wijkoverleg met jullie kennis te komen versterken. Samen kunnen wij veel voor onze wijk betekenen.

Vinkhuizen, 1 maart 2020