Ga naar de inhoud

Drie nieuwe bestuursleden voor WOV

Spreek tekst uit

Laden...

20181009 DiamantparkOp woensdag 24 maart 2021 heeft Wijkoverleg Vinkhuizen zijn jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Het ging dit jaar door de coronamaatregelen anders dan in andere jaren.

Er was geen bijeenkomst in ’t Vinkhuys, maar een vergadering online via videobellen. Ook konden leden al van te voren schriftelijk en telefonisch hun stem laten weten. WOV vond belangrijk dat er een vergadering zou komen, want er waren maar liefst drie kandidaten die het bestuur wilden versterken. De leden van WOV bleken in grote mate positief te zijn en stemden in met hun kandidatuur.

Janny Wassens, Nathalie Hielkema, Christa van Mechelen
Janny Wassens is gekozen als voorzitter, Nathalie Hielkema is gekozen als bestuurslid en wil de portefeuille Veiligheid op zich nemen. Die portefeuille is goed te combineren met haar inzet voor het Buurtpreventieteam Groningen. Christa van Mechelen is gekozen als bestuurslid en wil zich bezighouden met de portefeuille Groen. Die portefeuille gaat over alle zaken met betrekking tot de groenvoorziening in Vinkhuizen van Tuiny forrests en geveltuintjes tot Westpark en Roege Bos.

Paul Borggreve was herkiesbaar en is herkozen om het secretariaat voor de volgende drie jaar op zich te nemen. Tom Knijff, penningmeester, was eveneens herkiesbaar. Ook hij is herkozen. Wel heeft Tom aangegeven dat hij zijn functie graag zo snel mogelijk doorgeeft aan een nieuwe goede kandidaat.

Vacatures: penningmeester en portefeuille verkeer
Met deze uitslag van de verkiezingen heeft WOV nu acht bestuursleden. Er is op dit moment een vacature voor de portefeuille Verkeer, maar ook kandidaten die het penningmeesterschap op zich willen nemen zijn zeer welkom. Voor informatie en vragen aan en over het bestuur kunt u terecht bij: [email protected] of 050-2302991 (Paul Borggreve)

Vinkhuizen, 28 maart 2021