Ga naar de inhoud

Nieuwe bestuursleden WOV

Spreek tekst uit

Laden...
Vinkentouw Art 2 Logo WOV

De algemene ledenvergadering vond dit jaar online en schriftelijk plaats op 24 maart 2021. De agenda had een beperkte omvang.

Het belangrijkste punt waren de bestuursverkiezingen. Tom Knijff, penningmeester en Paul Borggreve, secretaris, hadden een hun termijn erop zitten en waren herkiesbaar. Janny Wassens had zich kandidaat gesteld als voorzitter, Nathalie Hielkema als bestuurslid portefeuille Veiligheid en Christa van Mechelen als bestuurslid portefeuille Groen. Alle kandidaten zijn met een grote meerderheid van stemmen gekozen. Ook gaven de leden een nieuw mandaat aan Tom en Paul.

Vinkhuizen, 8 april 2021

Verbonden organisaties

Overig Zorg & welzijn

WOV – Wijkoverleg Vinkhuizen

Wijkoverleg Vinkhuizen is dé bewonersorganisatie voor de wijk Vinkhuizen en heeft de volgende doelen: – de belangen van alle inwoners van Vinkhuizen te behartigen bij

Adres

Radiumstraat 213
9743SN Groningen
Nederland

Vragen en contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor uw straat of uw buurt? Neem dan contact op met het bestuur van Wijkoverleg Vinkhuizen of met één van de coördinatoren. Vragen zijn altijd welkom! We kunnen niet alle problemen oplossen, maar altijd wel constructief meedenken.

Voor algemene vragen: [email protected]

Voor financiële vragen: [email protected]

Voor vragen over communicatie: [email protected]

Voor vragen over Wijknieuws Vinkhuizen: [email protected]

Voor vragen over rondbrengen van flyers: [email protected]

Voor vragen over groen: [email protected]

Voor vragen over verkeer: [email protected]

Contact