Ga naar de inhoud

Denk mee over wandelroutes door Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

LOGO WANDELEN IN DE WIJKWandel je wel eens door Vinkhuizen? En wil je anderen ook inspireren of in beweging zetten? Denk dan mee over leuke wandelroutes in de wijk. Bijvoorbeeld een kunstwandelroute, een sportroute, een architectuurroute. Wat is leuk en aanstekelijk? Ter inspiratie; In de Oosterparkwijk en in Paddepoel, maar ook in Den Bosch bedachten ze leuke routes. 

Wij zijn op zoek naar mensen uit Vinkhuizen die het leuk vinden om actief bij te dragen aan het creëren van nieuwe routes in de wijk. De eerste ideeën zijn al verzameld door een paar bewoners en daar zouden we nu graag met enthousiaste wandelaars mee aan de slag gaan! De gemeente Groningen en het Wijkoverleg Vinkhuizen zijn nauw betrokken bij dit initiatief en vinden het belangrijk dat de ideeën van bewoners gerealiseerd en gedragen worden.

Wat vragen wij van u?
– Van tijd tot tijd meedenken en ontwikkelen rondom het thema “wandelroutes”
– Testen van wandelroutes en delen van ervaringen
– Zorgen voor bekendheid en draagvlak voor de wandelroutes
Dit doet u niet alleen, maar gezamenlijk in een kleine wandel-werkgroep! De verwachting is dat u hier slechts één of twee uurtjes per maand  waarbij de meeste tijd in de opstart/uitwerkfase zal zitten.

De wandel-werkgroep wordt ondersteund door het team Living Lab Vinkhuizen. Een netwerk van gemeente Groningen, WIJ Vinkhuizen, Cosis en Hanzehogeschool Groningen.

Lijkt u dit wat? Laat het ons weten door voor 21 mei 2021 een email te sturen naar [email protected] of [email protected]

Vinkhuizen, 9 mei 2021