Ga naar de inhoud

Meer dan 200 foto’s schitteren aan de buitenmuur van sporthal Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...
JR Chronicles 14112021

JR Chronicles 14112021Zondagmiddag 14 november kon je een portretfoto laten maken in de mobiele fotostudio Inside Out van JR bij sporthal Vinkhuizen.

Er werden meer dan 200 zwart/wit portretten geschoten in zwart/wit. De foto’s werden direct geprint op groot formaat van circa 135 cm hoog bij 95 cm breed. Daarna werden ze op de sporthalmuur geplakt. Ook Derk Bosscher van Expeditie Grunnen van RTV Noord kwam polshoogte nemen en prijkt nu tussen de vele portretten. Het project Inside Out hoort bij de tentoonstelling ‘JR: Chronicles’ die vanaf 20 november te zien is het Groninger Museum.Iedereen die meedeed ontving een vrijkaartje om de tentoonstelling te komen bezoeken. 

Vinkhuizen, 14 november 2021