Ga naar de inhoud

Afscheid Emma Bel en Leendert Tholen

Spreek tekst uit

Laden...

20220630 Emma Bel en Leendert Tholen KLEINVele jaren waren vertrouwde namen in het colofon van Op ’t Vinkentouw Emma Bel en Leendert Tholen. Voor Wijkoverleg Vinkhuizen beheerden zij de portefeuille communicatie. Dat hield in dat zij naast de krant, ook, twitter, facebook/wijknieuwsvinkhuizen en de website www.vinkhuizen.nl trouw bijhielden en voorzagen van interessante artikelen.

Dat is een hele pokkel werk. Daarnaast zijn ze sinds 2020 de drijvende krachten achter Kiosk Diamantpark.

Samen is dat wel heel veel, zeker naast ook nog drukke banen en gezinsleven. Dan moet er gekozen worden. Na, voor Emma meer dan vijftien jaar en voor Leendert ook ruim een decennium, is het tijd om het stokje wat betreft de communicatie voor de wijk over te geven. Per 1 juli 2022 hebben zij afscheid genomen van de redactie. Het bestuur van Wijkoverleg Vinkhuizen is Emma en Leendert zeer erkentelijk voor al het werk dat zij zo trouw hebben verzet. Een afscheidsdinertje met een aardigheidje gaat natuurlijk nog volgen.

Voorlopig neemt Paul Borggreve de communicatietaken waar. Mensen die interesse hebben om mee te werken aan de krant, website, twitter en facebook worden van harte uitgenodigd zich te melden: [email protected] of 050-2302991 (Paul Borggreve)

Vinkhuizen, 1 juli 2022