Ga naar de inhoud

Cultuurcoach van Vinkhuizen, Theo de Groot, doet oproep voor nieuw op te zetten cultuurproject ‘WEEKEND-SHOW Vinkhuizen’

Spreek tekst uit

Laden...

Weekend Show 1

Gezocht: Crew- en Redactieleden!

WEEKEND-SHOW? Wat is dat?

De WEEKEND-SHOW, een live-show in de wijk gemaakt voor en door de bewoners van Vinkhuizen. Een 1,5 uur durende show, een keer in de zes weken, die elke keer weer anders is en kan bestaan uit: muziek door bewoners, een stukje geschiedenis over Vinkhuizen, een column, een gesprek over actuele zaken, bijzondere mensen en gebeurtenissen in de wijk, een klein toneelstukje, dans, lekkere hapjes, noem maar op. Als het maar over Vinkhuizen gaat. De locatie van de WEEKEND-SHOW rouleert elke keer. Denk hierbij aan locaties als de Wende, het Vinkhuys en de Veldspaat. De live-show is een idee van de cultuurcoach van Vinkhuizen Theo de Groot en zal eind januari 2023 starten.

WEEKEND-SHOW? Wat zoek je dan?

4 Redactieleden (m/v/x) die de WEEKEND-SHOW voorbereiden Je bent goed op de hoogte van wat er in Vinkhuizen speelt en gebeurt. Je vindt het leuk om mensen te benaderen die geschikt zijn voor een item in de WEEKEND-SHOW. Je bent goed in het samenwerken in teamverband, staat open voor ideeën van anderen en je hebt vooral hart voor de wijk. Met de cultuurcoach stel je het programma samen.

Tijdsinvestering: je komt een keer per week twee uur samen om te brainstormen en de WEEKEND-SHOW vorm te geven.

We zoeken ook: Crewleden (m/v/x)

Een stagemanager: Je bereidt de avond goed voor, je informeert de gasten, geeft aan wanneer ze aan de beurt zijn.

Technicus: Iemand voor licht en techniek tijdens de WEEEND-SHOW (ervaring gewenst).

Heb je interesse? Mail dan naar de cultuurcoach van Vinkhuizen, Theo de Groot, via: [email protected].

Vinkhuizen, 9 November 2022