Ga naar de inhoud

Kapster Nathalie Hielkema zoekt collega-kapper(s), schoonheidsspecialist(en) en pedicure(s) voor actie gratis knippen- schoonheidsbehandeling en- pedicurebehandeling op 30 December in Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

318852970 2092941197560910 1986203489446544548 n

Kapster Nathalie Hielkema (deelnemer aan Samen Financieel Sterk in Vinkhuizen) is op zoek naar collega-kapsters/kappers die haar op Vrijdag 30 December willen helpen om mensen gratis te knippen in Vinkhuizen.

Daarnaast is het plan om mensen ook een gratis schoonheidsbehandeling en/of pedicurebehandeling aan te bieden. Ook hiervoor zijn we op zoek naar schoonheidsspecialist(en) en pedicure(s). Op die manier willen we de mensen helpen voor wie het niet is weggelegd om een bezoek te brengen aan de kapper, schoonheidsspecialist(e) en/of pedicure.

Mocht u zelf willen meehelpen of iemand kennen die dit mooie initiatief een warm hart toedraagt en die op Vrijdag 30 December beschikbaar is, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar: [email protected] of door een messengerbericht te sturen via onze Facebookpagina: Wijknieuws Vinkhuizen | Facebook. Wij brengen u dan in contact met Nathalie.

Dit hele idee is mede ontstaan in het collectief ‘Samen Financieel Sterk’. Ga voor meer informatie over dit collectief naar: UITNODIGING: Bijeenkomst ‘Samen Financieel Sterk’ in MFC ’t Vinkhuys.

Vinkhuizen, 11 December 2022