Ga naar de inhoud

Kickboksgala bij Mansouri Gym druk bezocht. Veel mooie en stevige battles in de ring!

Spreek tekst uit

Laden...

kbg1

Voor de echte kickboks fan was het op Zaterdag 17 December smullen bij Mansouri Gym in MFC Magma in Vinkhuizen. Daar werd een heus kickboksgala georganiseerd voor de jeugd. Jongens en meiden sloegen en schopten elkaar van de ene naar de andere hoek van de ring. De wedstrijden verliepen sportief al ging het er geregeld erg hard aan toe waardoor de arbiter soms stevig moest ingrijpen. Er waren enkele battles waarbij iemand bijna knock-out ging waarop deze battles werden gestaakt. Ook werd er een jongeman tijdens een gevecht in zijn edele delen geraakt. Daar werd pauzetijd voor genomen om te herstellen.

kbg2

Ondanks wat incidentjes in de ring tijdens de gevechten waarbij de arbiter en coaches moesten ingrijpen bleven de boksers toch sportief naar elkaar toe (zoals dat hoort in de sport). Zelfs de lokale tv zender OOG TV had lucht gekregen van het groots opgezette gala en was daar met een serieuze cameraploeg aanwezig.

kbg3

De sfeer was de hele dag erg gezellig en er zijn naar schatting tussen de 200 en 250 fans op het gala afgekomen. Er was tijdens het gala ook een DJ aanwezig die het publiek de hele dag van strakke beats voorzag. Tussen de gevechten door konden bezoekers van het gala buiten voor wat eten en drinken terecht waar op dat zelfde moment een Kinderkerstmarkt aan de gang was.

Het was een mooi en goed georganiseerd gala zoals we dat van Mansouri Gym en zijn sponsors en vrijwilligers zijn gewend!

Vinkhuizen, 19 December 2022