Ga naar de inhoud

Kinderkerstmarkt bij Magma in Vinkhuizen erg gezellig en goed bezocht

Spreek tekst uit

Laden...

kkm1

Op Zaterdag 17 December werd er een leuke en gezellige kerstmarkt georganiseerd bij Magma in Vinkhuizen.

Het plan voor de Kinderkerstmarkt ontstond vanuit Achmed el Mansouri van Mansouri Gym en Marcel Nijhof van De Roege Boys.

Meerdere mensen en instanties die gevestigd zijn in Magma maar ook sponsoren, zoals Achmed el Mansouri van Mansouri Gym en Marcel Nijhof van de Roege Boys zélf, maar ook Katja van der Wolde Buiks van Seniorenplatform Vinkhuizen, Else Steenhuis van Evine Skincare, Jeff en Paulien van Stay in Charge, Fonds Goed Idee, VSB Fonds, Gemeente Groningen, en natuurlijk niet te vergeten vele vrijwilligers hebben dit plan gezamenlijk en met vereende krachten ten uitvoering gebracht/mogelijk gemaakt.

kkm2

Het was een erg gezellige boel en er waren voor de kinderen gratis oliebollen, patat en drinken. De oliebollen (400 stuks) zijn gebakken door Stephan Dekker (organisator van de ‘Oliebollenactie voor minima’ in Stuif es in Platina).

De kinderen en hun ouders mochten gratis kerstversiering zoals kerstballen, kerstslingers en allerlei andere leuke kerstspullen meenemen naar huis. Verder konden kinderen een kerststukje maken en konden ze marshmallows maken boven een vuurtje.

De Kinderkerstmarkt werd goed bezocht en vooral omdat er heel veel mensen waren afgekomen op het kickboksgala in Mansouri Gym dat tegelijkertijd plaatsvond.

Vinkhuizen, 19 December 2022