Ga naar de inhoud

Blije mensen na gratis knipbeurt, pedicure- en/of schoonheidsbehandeling in MFC Magma

Spreek tekst uit

Laden...

20221230 131352

Happy hair, face and toes was een geslaagde en gezellige dag in MFC Magma.

In MFC Magma werden gisteren meerdere mensen (jong en oud) die het financieel niet al te breed hebben verwend. Meerdere mensen werden geheel gratis voorzien van een nieuw en mooi kapsel en meerdere mensen ondergingen een geheel gratis pedicurebehandeling en/of schoonheidsbehandeling. Daarnaast stonden er 2 tafels vol met levensmiddelen en lekkernijen, knuffels voor kinderen en stond er een rek dat vol met kleding hing. Uit al deze spullen mochten mensen meerdere dingen kiezen om mee naar huis te nemen. De sfeer was erg gezellig en er werd gezellig gekletst.

20221230 141424

Dank aan Uchenna Afolabi van NailBeauty FootCare die de voeten heeft verzorgd, Nathalie Hielkema en haar collega’s die voor het haar zorgden en Else Steenhuis van Evine Skincare die de wenkbrauwen mooi heeft gemaakt.

20221230 143453

Dank ook aan Froukje van der Lei, de perfecte gastvrouw die voor de koffie en thee zorgde en het WIJ team van Vinkhuizen en de De Roege Boys voor hun ondersteuning en hulp.

20221230 150150

Dank voor alle hulp en donaties van lieve mensen om mij heen. Dank ook aan Kringloop Plus waarvan wij spiegels mochten lenen, Nathalie Hielkema.

Vinkhuizen, 31 December 2022

Verbonden organisaties

Kinderen & jeugd Vrije tijd

De Roege Boys

Stichting de Roege Boys is een vrijwilligersorganisatie die iets wil doen aan armoedebestrijding en leefbaarheid in de wijk. Daarom organiseren ze leuke activiteiten en bouwen en klussen ze erop los.

Adres

Metaallaan 255
9743 BV Groningen
Nederland

Facebook

Instagram

Youtube

Contact

Vrije tijd

Magma Vinkhuizen

Magma is een plek waar iedereen wordt uitgenodigd om er samen iets moois van te maken, voor de hele wijk. Magma is een plek die je inspireert, jouw creativiteit een kans krijgt, je uitnodigt om mee te doen en waar spontane ontmoetingen ontstaan. Een plek voor gezelligheid met een lekker kopje koffie zonder verplichting.

Iedereen is welkom.

Adres

Metaallaan 255
9743 BV Groningen
Nederland

 

 

Wil je zelf een buurtinitiatief opstarten en heb je daar hulp bij nodig zoals een mooie omgeving?

Neem gerust contact op met de Projectleider van Magma.

Rianne Marissen, Mobiel 06 27228531

Contact