Ga naar de inhoud

WOV voor iedere Vinkhuizer belangrijk, zet woensdag 29 maart 2023 alvast in je agenda!

Spreek tekst uit

Laden...

alv 2023 1

Vereniging Wijkoverleg Vinkhuizen (beter bekend als WOV) is de uitgever van- en verantwoordelijk voor: Op ’t Vinkentouw in de Westerkrant, Wijknieuws Vinkhuizen op facebook en www.vinkhuizen.nl, dus alle belangrijke wijkcommunicatie.

WOV is een vereniging van en voor Vinkhuizers en bestaat officieel sinds 1984. Zij behartigt als vereniging de belangen van alle Vinkhuizers bij de gemeente en andere overheden. WOV organiseert en steunt daarnaast activiteiten in de wijk. De gemeente Groningen vindt bewonersorganisaties belangrijk. De gemeente ondersteunt WOV met een structurele subsidie die is bedoeld voor communicatie en activering. WOV gebruikt dat onder meer voor deze krantpagina, maar ook voor kleine groenprojecten door de werkgroep Groen en draagt bij aan activiteiten onder meer van de Kiosk Diamantpark en de Roege Boys.

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Elke vereniging houdt tenminste één keer per jaar een Algemene Ledenvergadering. WOV is daarop geen uitzondering. De Algemene Ledenvergadering is dit jaar gepland op woensdag 29 maart 2023 om 20:00 uur in ’t Vinkhuys. U als inwoner van Vinkhuizen bent bij deze ook uitgenodigd. Op de vergadering doet het bestuur verslag van het afgelopen jaar. Ook zal er ruimte zijn voor vragen en mogen we een presentatie tegemoet zien van een speciale gast. Er valt ook wat te kiezen. Omdat vorig jaar de penningmeester is afgezwaaid, moet er een nieuwe komen. Gelukkig is er een kundige kandidaat die zich heeft gemeld.

Op de vergadering zijn ook (nog) niet leden van harte welkom. Lid worden is overigens heel gemakkelijk en kost niets: stuur een mailtje naar het secretariaat met je naam en je adresgegevens. Je wordt dan opgenomen in het ledenbestand. Je gegevens worden niet gedeeld en alleen gebruikt voor uitnodigingen voor ledenvergaderingen en de nieuwsbrief. Meld je nu aan: [email protected].

Vragen of meer informatie: [email protected] of 050-2302991 (Paul Borggreve)

Vinkhuizen, 4 Februari 2023