Ga naar de inhoud

Wijkoverleg Vinkhuizen neemt Youtube-kanaal in gebruik

Spreek tekst uit

Laden...

Aanvulling Wijkcommunicatie2

Deze week heeft Wijkoverleg Vinkhuizen een YouTube-kanaal https://youtube.com/@wijknieuws.vinkhuizen aangemaakt als aanvulling op de bestaande communicatiekanalen Wijknieuws Vinkhuizen op facebook, www.vinkhuizen.nl en de pagina Op ’t Vinkentouw in de Westerkrant

Op Wijknieuws Vinkhuizen op facebook staan nu al filmpjes, echter zijn er genoeg mensen die geen facebook account hebben en die deze filmpjes daarom niet kunnen bekijken. Filmpjes uploaden in de krant is uiteraard niet mogelijk, maar ook op vinkhuizen.nl kunnen geen filmpjes worden geüpload. Natuurlijk erg jammer, omdat er regelmatig filmpjes worden gemaakt zoals interviews met bewoners en instellingen in de wijk. Lezers van Op ’t Vinkentouw en vinkhuizen.nl blijven dan verstoken van deze filmpjes. Dit moet anders dacht het WOV.

Op Zaterdag 18 Februari was wijkjournalist Danny Hoffmann op bezoek bij Stichting SCN in Vinkhuizen voor een interview. Hier zijn meerdere filmpjes uit voortgekomen. Deze eerste filmpjes op https://youtube.com/@wijknieuws.vinkhuizen zijn nu dan ook voor de lezers van Op ’t Vinkentouw en vinkhuizen.nl terug te kijken.

Vinkhuizen, 18 Februari 2023