Ga naar de inhoud

Crea Diana uit Vinkhuizen knutselt er op los

Spreek tekst uit

Laden...

crea diana 1

Op woensdag 22 februari bezocht wijkjournalist, Danny Hoffmann, kunstenares Crea Diana uit Vinkhuizen voor een interview. Diana houdt zich in haar vrije tijd bezig met het knutselen van allerlei leuke dingetjes zoals van epoxy giethars gemaakte sleutelhangers en sieraden, poppetjes en andere dingetjes van klei, kleine schilderijtjes en grotere schilderijen, geverfde houten kistjes en glazen enzovoort…

Het interview dat is opgesplitst in twee filmpjes geeft een inkijkje in Diana’s kunstzinnigheid en werkwijze, bijvoorbeeld bij het maken van sleutelhangers en sieraden van epoxy giethars. Diana maakt daarnaast verschillende andere kunstwerkjes en doet dit indien gewenst ook op verzoek. Wilt u dus bijvoorbeeld een leuk kadootje voor (ouders van) een pasgeboren baby, voor een (aanstaand) bruidspaar, als verjaardagkado of gewoon een leuk sierraad voor u zelf of wilt u iets op verzoek laten maken? Loop dan eens langs de Edelsteenlaan 10 in Vinkhuizen. In de voortuin van Diana staat een vitrinekastje met allerlei leuke kunstwerkjes die te koop zijn.

crea diana 2

De verkoopprijzen van de producten variëren van 3,00 tot 13,00 euro. Diana wordt er niet perse rijk van. Van de producten die ze verkoopt koopt zij vervolgens weer de spullen die ze nodig heeft voor haar kunstwerken (zoals epoxy giethars wat al gauw 40,00 euro per literfles kost). Een financieel circulaire manier van kunst bedrijven zeg maar. Wilt u iets kopen uit de vitrine of wilt u iets op verzoek laten maken? Bel dan even aan bij Crea Diana en informeer naar de mogelijkheden.

Diana heeft ook een facebookpagina waarop ze zo nu en dan hele leuke nieuwe en diverse kunstwerkjes plaatst.

Vinkhuizen, 22 Februari 2023