Ga naar de inhoud

UITNODIGING: WAAR GAAT VINKHUIZEN NAAR TOE? Algemene Ledenvergadering van Wijkoverleg Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

2023 wk 12 VINKENTOUW art 1 Waar gaat Vinkhuizen naar toe FOTO1972

WOENSDAG 29 maart 2023 om 20:00 uur, (zaal open 19:45 uur), ’t Vinkhuys, Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen.

Wijkoverleg Vinkhuizen (WOV) is dé bewonersorganisatie van Vinkhuizen. WOV zet zich in voor de leefbaarheid van de wijk. WOV praat daarover met de gemeente en andere instanties. Elk jaar organiseren we een algemene ledenvergadering waarin teruggekeken wordt op wat vorig jaar speelde en vooruitgekeken wordt naar wat volgend jaar gaat gebeuren. Iedereen die in Vinkhuizen woont, kan gratis lid worden van WOV. Op woensdag 29 maart is iedereen welkom, lid of geen lid! De toegang is gratis!

Vanhulley

Naast de Wijkvernieuwing die de gemeente heeft aangekondigd, gaan we het hebben over het Wijkbudget: waar vindt u dat er geld naar toe mag?
Speciale gast is Jolijn Creutzberg van Vanhulley. Vanhulley is begin deze maand in Magma getrokken. Jolijn vertelt wat Vanhulley is en doet.

Jaarstukken en informatie

De leden van WOV hebben vorige week de agenda van de vergadering en de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris toegezonden gekregen per email. Heeft u die niet ontvangen of bent u niet zo digivaardig en wilt u ze op papier krijgen? Laat dat dan weten aan: [email protected] of 050-2302991 (Paul Borggreve). U krijgt de stukken dan zo snel mogelijk toegezonden. Ook andere vragen over WOV, de algemene ledenvergadering of andere zaken die spelen in uw buurt, zijn welkom op dat emailadres en/of telefoonnummer.

Koffie, thee en koek staan klaar. Na afloop is er een gezellige borrel. Komt u ook? We zien u graag tegemoet op woensdag 29 maart!

Vinkhuizen, 18 Maart 2023