Ga naar de inhoud

Heel gezellige 1e Weekend Show Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

WSvh

Vorige week zaterdag, 25 maart, vond de 1e Weekend Show Vinkhuizen plaats in MFC ’t Vinkhuys in Vinkhuizen. Met een bezoekersaantal van zo’n 25 mensen was de opkomst redelijk. In de show kwamen verschillende dingen als de geschiedenis van Vinkhuizen, poëzie, muziek en samen zingen voorbij. In de pauze kon er worden genoten van authentieke Surinaamse Bara’s met Sambal die waren gemaakt bij Tuin in de Stad. De makers van de Weekend Show en het publiek hebben een leuke en gezellige avond gehad.

Dank aan de redactie van de Weekendshow: Titia Goodijk-Prins, Henk Goodijk, Danny Hoffmann, Peter van der Ploeg en Theo de Groot (cultuurcoach Vinkhuizen).

Met bijzondere dank aan: De Wende, ’t Vinkhuys, Vrijdag in de Buurt, Esther Silooy en iedereen die aan de Weekendshow heeft meegewerkt.

WEEKEND SHOW? Wat is dat?

De WEEKEND SHOW, een live-show in de wijk gemaakt voor en door de bewoners van Vinkhuizen. Een 1,5 uur durende show, een keer in de 3 maanden, die elke keer weer anders is en kan bestaan uit: muziek door bewoners, een stukje geschiedenis over Vinkhuizen, een column, een gesprek over actuele zaken, bijzondere mensen en gebeurtenissen in de wijk, een klein toneelstukje, dans, lekkere hapjes, noem maar op. Als het maar over Vinkhuizen gaat. De locatie van de WEEKEND-SHOW rouleert elke keer. Denk hierbij aan locaties als de Wende, MFC ’t Vinkhuys en de Veldspaat. De live-show is een idee van de cultuurcoach van Vinkhuizen Theo de Groot.

Voor filmpjes van de 1e Weekendshow op zaterdag 25 maart kunt u kijken op: https://youtube.com/@weekendshow.vinkhuizen/playlists

Vinkhuizen, 1 April 2023