Ga naar de inhoud

Hulp gevraagd bij het rondbrengen van flyers voor activiteiten- en evenementen in de wijk Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

FGV Normaal 2

In de wijk Vinkhuizen is er vorig jaar een flyergroep opgericht om flyers en nieuwsbrieven voor activiteiten, evenementen en andere zaken in de wijk huis-aan-huis rond te brengen.

Op dit moment kampt de flyergroep met onderbezetting. Daarom willen wij graag een beroep doen op u als wijkbewoner. Wij zoeken extra mens(en) om te helpen met het huis-aan-huis bezorgen van flyers en nieuwsbrieven. Wij zoeken vaste leden, maar het wordt ook heel erg op prijs gesteld als u zich incidenteel/onregelmatig zou willen/kunnen inzetten. Alle hulp is zeer welkom!

Het gaat om vrijwilligerswerk en de coördinatie verloopt via een WhatsApp-groep. De wijk is opgedeeld in allemaal losse gebieden. De vaste leden hebben hun eigen vaste gebied(en). Daarnaast blijven er nog een aantal gebieden over waar nog geen (vaste) flyeraar voor is. Voor deze gebieden zoeken wij versterking. De gebieden zijn ingedeeld van klein tot wat groter. Met een klein gebied bent u ongeveer een uur bezig, met een wat groter gebied 2 tot 2,5 uur. U kunt er voor kiezen om het gebied in één keer te doen of het te verdelen over meerdere dagen. Zolang de flyers maar op de afgesproken deadline bij de bewoners zijn bezorgd.

Heeft u interesse om vaste vrijwilliger te worden, wilt u helpen op oproepbasis of wilt u eerst nog wat meer informatie? We horen graag van u! U kunt een mail sturen aan: [email protected], door een messengerbericht te sturen via Wijknieuws Vinkhuizen op facebook of door te bellen met 050 – 230 29 91 (Paul Borggreve).

Wij hopen van u te horen.

Met vriendelijke groeten,

Flyer Groep Vinkhuizen

Vinkhuizen, 26 Mei 2023