Ga naar de inhoud

Huidige Winkelcentrum Vinkhuizen bestaat 20 jaar en houdt daarom gratis loterij met 80 prijzen

Spreek tekst uit

Laden...

wcvhz20 1

Het Winkelcentrum Vinkhuizen bestaat 20 jaar in haar huidige vorm. Dit werd op zaterdag 10 juni groots gevierd met een gratis loterij voor bezoekers van het winkelcentrum. Er waren, verdeeld over 4 trekkingsronden, 80 prijzen te winnen en niet de minste prijzen! Zo waren er 3 x een Philips TV van 700eu en 3 iPads te winnen, maar ook een jaarabonnement op Wildlands in Emmen en een weekendje Slagharen t.w.v. 600eu, staatsloten, Albert Heijn waardebonnen van 50eu, diverse waardebonnen (te besteden bij diverse andere ondernemers op het winkelcentrum) en andere leuke prijzen. Bezoekers van het winkelcentrum mochten gratis met alle 4 de trekkingen meedoen en er waren voor elke trekkingsronde voldoende loten voor iedereen.

Bekijk voor een volledig verslag van de 4 trekkingsronden en de blije winnaars van elke trekkingsronde de filmpjes op: www.youtube.com/@wijknieuws.vinkhuizen. Ook ik, Danny, als wijkjournalist speelde, ondanks dat ik aan het werk was voor de wijkmedia, gewoon mee met alle 4 de trekkingsronden, hetgeen mij 2 leuke prijzen opleverde. Geen hoofdprijzen, maar ja, je kunt ook niet alles hebben he… Haha ?

Er hing gedurende de middag op het winkelcentrum een fijne en gezellige sfeer. Mensen waren druk met elkaar aan het kletsen en sommigen kochten tussendoor wat te eten en/of te drinken bij de cafetaria en/of de café(s). Het was een zeer geslaagd evenement met ook nog eens prachtig weer.

Vinkhuizen.nl wil alle winnaars veel plezier wensen met hetgeen zij hebben gewonnen.

wcvhz20 2

wcvhz20 2 1Ingezonden foto door: Peter Ploeg

wcvhz20 3

wcvhz20 4

wcvhz20 5

wcvhz20 5 1

wcvhz20 6

Vinkhuizen, 10 Juni 2023