Ga naar de inhoud

Help jij mee met de Flyer Groep Vinkhuizen?

Spreek tekst uit

Laden...

Foto Luuk flyer FGV

In de wijk Vinkhuizen is er vorig jaar een flyergroep opgericht om flyers en nieuwsbrieven voor activiteiten, evenementen en andere zaken in de wijk huis-aan-huis rond te brengen. Hou jij wandelen en wil je tijdens het wandelen ook nog van betekenis zijn voor de wijk Vinkhuizen? Dan is de Flyer Groep Vinkhuizen misschien iets voor jou!

Op dit moment kampt de flyergroep met onderbezetting. Daarom willen wij graag een beroep doen op jou als wijkbewoner. Wij zoeken extra mens(en) om te helpen met het huis-aan-huis bezorgen van flyers en nieuwsbrieven. Wij zoeken vaste leden, maar het wordt ook heel erg op prijs gesteld als je je incidenteel/onregelmatig zou willen/kunnen inzetten. Alle hulp is zeer welkom! Flyeren is leuk en ontspannend werk en daarnaast ook nog eens goed voor een goede gezondheid.

Het gaat om vrijwilligerswerk en de coördinatie verloopt via een WhatsApp-groep. De wijk is opgedeeld in allemaal losse gebieden. De vaste leden hebben hun eigen vaste gebied(en). Daarnaast blijven er nog een aantal gebieden over waar nog geen (vaste) flyerraar voor is. Voor deze gebieden zoeken wij versterking. De gebieden zijn ingedeeld van klein tot wat groter. Met een klein gebied ben je ongeveer een uur bezig, met een wat groter gebied 2 tot 2,5 uur. Je kunt er voor kiezen om het gebied in één keer te doen of het te verdelen over meerdere dagen. Zolang de flyers maar op de afgesproken deadline bij de bewoners zijn bezorgd. Via de WhatsApp-groep kun je eventueel ook onderling afspreken om samen te flyeren. We hebben een gezellige club met vaste flyerraars.

Per jaar hebben we meerdere vaste flyerklussen, zoals voor de jaarlijkse ledenvergadering van Wijkoverleg Vinkhuizen, de jaarlijkse Koningsmarkt, Zomermarkt en Zummer Broez’n. Daarnaast vragen opdrachtgevers ons nog geregeld voor losse klussen. Gemiddeld zitten we dan op zo’n 8 flyerklussen per jaar (voor 2023 hebben we de meeste klussen inmiddels achter de rug). Per flyerklus bepaal je zelf of je wel of niet kunt helpen.

Heb je interesse om vaste vrijwilliger te worden, wil je helpen op oproepbasis of wil je eerst nog wat meer informatie? We horen graag van je! Je kunt een mail sturen aan: [email protected], door een messengerbericht te sturen via Wijknieuws Vinkhuizen op facebook of door te bellen met 050 – 230 29 91 (Paul Borggreve).

Wij hopen van je te horen.

Met vriendelijke groeten,

Flyer Groep Vinkhuizen

Vinkhuizen, 28 Juni 2023