Ga naar de inhoud

Hoge opkomst wijkdiner in Kostverloren

Spreek tekst uit

Laden...

image

Stichting Aaltied Goud(vink) in Vinkhuizen heeft samen met het wijkbestuur van Kostverloren een gezellige (gratis) stamppot (DSR Food) wijkdiner georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door Volksvermaken (gemeente Groningen) en UNIVÉ.

Deelnemers zijn in grote getale gekomen (ook uit de wijk Vinkhuizen e.a.) en hebben gezamenlijk voor een heerlijke sfeer gezorgd. Ook de jeugd was meegekomen en sommigen waren trots dat ze mee mochten helpen met de balonnen en hier en daar even een drankje aanbieden.

Het feest werd geopend met een korte toespraak door Jacob Bolhuis, de voorzitter van de wijk Kostverloren, en daarna kreeg de voorzitter van Volksvermaken het woord.

Ook twee raadsleden (Gemeente Groningen en Eemsdelta) waren aanwezig, alsmede Andre van de Groninger dierenambulance. Al gauw kwamen de verhalen los onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijk koel biertje of glas wijn of een frisdrank!

Sommigen hebben zelfs gezamenlijk nog even gedanst op de muziek van Dear Sam en er werd uitbundig meegezongen, kortom een geslaagde dag!

Ingezonden door: Lüdwig Trieling

stamppotbuffet 28 08 2023.VOO 1

stamppotbuffet 28 08 2023 2

Vinkhuizen, 29 Augustus 2023