Ga naar de inhoud

Uitje naar kinderboerderij de Eelderbaan in Vinkhuizen wordt binnenkort nog leuker!

Spreek tekst uit

Laden...

Kinderboederij Eelderbaan

Een uitje naar kinderboerderij de Eelderbaan aan de Kornalijnlaan in Vinkhuizen was al heel leuk, maar het wordt binnenkort nóg leuker!

Ze beginnen volgende week of de week erop met een nieuwe inclusieve speeltuin, zoals een glijbaan met een klimtoestel, een graafmachine waarmee je in de zandbak kunt spelen, een blote voetenpad waar je ook met een rolstoel over kunt en waar je zintuigen worden geprikkeld.

Op de bouwtekeningen staan nog veel meer leuke dingen, zoals een ongelijke brug, een touwenkruising, een wiebelbrug een zig-zag overgang, een zeef platform, een schudzeef, een beleefpad, een wokkel opgang en een bergklimhelling. Het is ons, Vinkhuizen.nl, alleen nog niet echt duidelijk of al deze dingen er ook gaan komen. De bouwtekening kunnen we hier helaas ook niet delen, want daar zit copyright op. Wel is wijkverslaggever Danny Hoffmann vandaag langs geweest bij de kinderboerderij. Hij zal t.z.t. worden uitgenodigd wanneer de feestelijke opening van de verbouwde speeltuin plaatsvindt. Uiteraard laten wij het hier op Vinkhuizen.nl ook z.s.m. weten wanneer de feestelijke opening van de nieuwe speeltuin bij de kinderboerderij plaatsvindt!

Foto: https://dezijlen.nl/dierenweide-eelderbaan

Vinkhuizen, 2 Oktober 2023