Ga naar de inhoud

Nieuw asfalt voor Edelsteenlaan en Diamantlaan-Noord

Spreek tekst uit

Laden...

dav

Het asfalt van de Edelsteenlaan en een deel van de Diamantlaan voldoet al tijden niet meer. Het wegdek zit vol gaten en scheuren. Daarom gaat de gemeente dat vervangen door een geluidsreducerende asfaltdeklaag. Voor de Edelsteenlaan gaat het om het deel tussen de Goudlaan (iets oostwaarts daarvan) en de hoek met de Diamantlaan. Voor de Diamantlaan gaat het om het deel tussen de Edelsteenlaan en de Barnsteenstraat. Op maandag 23 oktober 2023 starten de werkzaamheden. Op maandagmorgen 6 november is om 06.00 uur de weg weer open voor het verkeer.

inder in het weekend van 4 en 5 november

Het weekend van 4 en 5 november belooft wel wat geluidsoverlast voor de omwonenden in te houden. Op zaterdag 4 november zijn de noeste arbeiders bezig van 7.00 uur tot circa 18.00 uur met frezen van het oude asfalt. Op zondag 5 november brengen ze vanaf 7.00 uur tot maandag 6.00 uur het nieuwe asfalt aan.

Automobilisten en fietsers kunnen vanaf zaterdag 4 november 7.00 uur tot en met maandag 6 november 6.00 uur geen gebruik maken van de weg. Het verkeer wordt dan omgeleid. De voetpaden blijven gewoon vrij. Parkeren aan de wegvakken is in het weekend niet mogelijk. Er worden tijdelijke parkeerverboden geplaatst. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Vinkhuizen, 18 Oktober 2023