Ga naar de inhoud

Beauty Avond in BSV de Apenkooi een groot succes!

Spreek tekst uit

Laden...
20231109 191904

20231109 191904

De beauty avond die gisterenavond, 9 oktober, in BSV De Apenkooi werd georganiseerd was een groot succes! Er kwamen zo’n 100 mensen af op de gratis verwen avond. De beauty avond was onderdeel van de themaweek van ‘Je mag er Wel-Zijn die door (deelnemers van) Samen Sterk Vinkhuizen is bedacht en georganiseerd.

Tijdens de beauty avond konden mensen zich laten knippen door verschillende kappers en laten masseren door een Shiatsu therapeut. Ook was er een schoonheidsspecialiste die gezichtsmassage gaf. Verder konden mensen een henna tattoo laten zetten, konden mensen hun wenkbrauwen laten epileren, konden mensen hun nagels laten verzorgen en lakken en was er een pedicure die de voeten van mensen verzorgde.

Het hele gebouw van de Apenkooi was stampvol en de sfeer was heel gezellig. Op de achtergrond klonk zachtjes muziek en er werd gezellig op los gekletst door de bezoekers en de specialisten. Nadat de mensen hun behandelingen waren ondergaan zag je stralende en blije gezichten. Mensen zijn deze avond echt even verwend. Ook kregen de eerste 30 mensen nog een goodie-bag mee met verschillende spulletjes zoals een gezichtsmasker, haarbalsem, parfum, proefmonstertjes van Ori Flame en houten (sier) zeepaardjes.

Een uitgebreid fotoverslag van de Beauty Avond is te bekijken op Blogger.com.

Voor de organisatie was dit de eerste keer dat ze een zo groots opgezette beauty avond organiseerden. Door de massale opkomst, wat de organisatie, niet had verwacht, zijn helaas niet alle mensen aan de beurt gekomen. Dit vinden ze heel spijtig en dit is een leermoment voor toekomstige beauty avond(en).

Tot slot wil de organisatie herenkapper Roy, kapsters Rafif Jaalouk en Chrystal Benner, Shiatsu therapeut Monique Bouwman, nagelstylistes Michelle Douwsma en Annet Rijzinga, schoonheidsspecialiste Nanda Huisveld, Henna tattooeerders Sarah Ibrahim en Oumnia Elyaakoubi, wenkbrauw epileerster Avin Chikh Mohammad en pedicure Uchenna Afolabi hartelijk bedanken voor hun vrijwillige inzet.

Ook wil de organisatie de vrijwilligers vanuit Samen Sterk Vinkhuizen, Berend en Jannie, Froukje, Korrie, Azza en Najet hartelijk bedanken voor hun inzet.

De beauty avond is mede mogelijk gemaakt door (subsidie van) BSV de Apenkooi en Samen Sterk Vinkhuizen.

Vinkhuizen, 10 November 2023