Ga naar de inhoud

Gezellige sinterklaasviering op winkelcentrum Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...
20231125 114353

20231125 114353

Vandaag bezocht sinterklaas met zijn pietenband en zijn overige pieten het winkelcentrum in Vinkhuizen. Om 11.00 uur kwam de sint aan en meteen hing er een feestelijke stemming. De pietenband speelde sfeervolle sinterklaasliedjes en mensen dansten mee op de muziek. Om 12.00 uur moest de pietenband helaas verder, want zij moesten hun liedjes ook ten gehore brengen op een andere locatie bij de sinterklaasviering met een hulpsinterklaas. Wel bleven de overige pieten gewoon bij het feest op het winkelcentrum. De pieten waren druk met handjes schudden, op de foto gaan met mensen en het uitdelen van pepernoten. Ook bezochten de sint en zijn pieten de winkeliers op het winkelcentrum. Dit vonden de ondernemers heel leuk. Rond 14.00 uur was de viering voorbij en moest de sint verder naar een volgende locatie. Tijdens de sinterklaasviering was ook Buurtpreventie zichtbaar aanwezig op het winkelcentrum. Zij waren aanwezig om de viering te begeleiden.

Op Blogspot vindt u nog meer foto’s en op YouTube vindt u ook nog 5 filmpjes van de viering. 

De Sinterklaasviering is mede mogelijk gemaakt door Winkelcentrum Vinkhuizen.

Vinkhuizen, 25 November 2023