Ga naar de inhoud

De Goudflat is gasloos!

Spreek tekst uit

Laden...
4 goudflat is gasloos 2

4 goudflat is gasloos 2

Het afgelopen half jaar zijn alle 126 woningen in de Goudflat aan de Goudlaan gasloos gemaakt. Woningbouwcorporatie Nijestee heeft ervoor gezorgd dat er in het afgelopen half jaar nieuwe leidingen en radiatoren zijn geplaatst. Daarnaast is er ter vervanging van de cv-ketel een zogeheten ‘afleverset’ gemonteerd in alle woningen. De bewoners kregen een nieuw kooktoestel en een pannenset, speciaal voor het koken op inductie. Een bewoonster was er erg blij mee: “Ik kon ook kiezen voor een RVS-fornuis, maar wit past toch beter in mijn keuken.” Ze kreeg bij de installatie ook een uitgebreide uitleg en tips van de leverancier. Binnenkort zijn alle woningen in de Goudflat aangesloten op het warmtenet.


 

Dit bericht is een bijdrage van WarmteStad, Nijestee, de Huismeesters, Patrimonium en de gemeente Groningen. De komende jaren vinden er verschillende werkzaamheden plaats in Vinkhuizen. Zoals het  verduurzamen van huur- en koopwoningen en de aanleg van het warmtenet. Maar er wordt ook gewerkt aan de openbare ruimte. De komende tijd gaan wij u hier regelmatig en gezamenlijk over informeren. Zodat u een goed beeld krijgt van alles wat er speelt in de wijk. U kunt deze berichten ook terugvinden op onze speciale pagina in de Westerkrant.

Om ervoor te zorgen dat de plannen die we maken zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften, gaan we ook graag met u in gesprek. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens informatiebijeenkomsten, inloopspreekuren, gesprekken aan de deur en ‘koffiekarmomenten’ in uw straat of buurt. Zo blijven we met elkaar in contact.


 Vinkhuizen, 22 december 2023