Ga naar de inhoud

Buurthuiskamer Stuif es in Platina vanaf nu definitief gesloten!

Spreek tekst uit

Laden...

website 3 buurthuiskamer stuifesin

Jettie en Joost nemen afscheid

Jarenlang hebben Jettie en Joost Rijkens zich ingezet voor Buurthuiskamer Stuif es in Platina. Nu komt daar toch een eind aan.

Buurthuiskamer Stuif es in Platina schrijft op haar facebookpagina het volgende:

“Vandaag zijn de sleutels overgedragen aan Woning stichting Patrimonium. Bedankt dat wij zeven jaar lang gebruik konden maken van het Buurthuis met de naam ‘Stuif es in Platina’, waar wij veel lief en leed hebben mogen delen met oud bewoners en buurtgenoten uit de wijk en omstreken! Het boek is nu echt gesloten.

Bezoekers, vrienden, familie en buurtgenoten, dank voor jullie komst bij onze koffie ochtenden, lunch middagen, knutsel middagen en natuurlijk onze populaire Bingo op dinsdagmiddag en de vrijdagavonden. Altijd geweldig goed verzorgd door Ida en Roelf Bodde ons eigen Bingo team.

Wij, Jettie en Joost, nemen nu even rust. Het was hectisch de afgelopen weken! Er komt nog één keer iets voorbij een dezer dagen op onze FB pagina’s De BuurtHuiskamer Platinaflat en Stuifesin Platina, daarna gaan de sites op zwart.

Het was ons een waar genoegen!”

Sluiting

In 2023 werd bekend dat de buurthuiskamer moest sluiten. Helaas bleken de omwonenden teveel hinder te hebben van geluidsoverlast bij feesten en partijen, die in dezelfde ruimte werden gehouden. Daarom besloot Patrimonium om de zaal niet meer te verhuren. In december 2023 hield de Buurthuiskamer nog een gezellig afscheidsfeest.

Vinkhuizen, 10 januari 2024