Ga naar de inhoud

Paul Borggreve stopt als secretaris voor WOV

Spreek tekst uit

Laden...
Vinkentouw Art 1 Paul Borggreve stopt als secretaris voor WOV FOTO

Vinkentouw Art 1 Paul Borggreve stopt als secretaris voor WOV FOTO

Wijkoverleg Vinkhuizen (WOV) is de bewonersorganisatie van Vinkhuizen. WOV is een vereniging. De leden zijn allemaal inwoners van Vinkhuizen. Bij WOV zijn een aantal vrijwilligers betrokken waaronder ook de bestuursleden. Per 3 april 2024 zwaait Paul Borggreve af als secretaris. Op ’t Vinkentouw ging met hem in gesprek.

Waarom stop je ermee?
Bestuursleden voor WOV zitten voor een termijn van drie jaar. Je mag twee keer herkozen worden. Ik was secretaris sinds 2018. Mijn tweede termijn houdt bij de ALV dit jaar op. Ik heb mij niet herkiesbaar gesteld. Een belangrijke reden daarvoor zijn de mantelzorgtaken die ik er in de afgelopen jaren bij heb gekregen, bovendien wordt het weer eens tijd voor nieuwe bezems.

Stop je nu helemaal bij WOV?
Nee, naast het secretariaat had ik ook de portefeuille verkeerszaken. Daarvoor sluit ik onder meer aan bij de Klankbordgroep Ring West Verbindt. Die portefeuille houd ik aan. Daarnaast ben ik actief voor het beheer van de Groenhoek bij Diamantlaan 45 en help ik mee met de flyergroep, een groep vrijwilligers die flyers voor diverse organisaties in de wijk rondbrengen, bijvoorbeeld voor de Kiosk Diamantpark of Samen Sterk Vinkhuizen.

Maar nu moet er wel een nieuwe secretaris komen?
Heel graag zelfs. Een vereniging kan niet zonder iemand die de in- en uitgaande post bijhoudt en de agenda opstelt voor de bestuursvergaderingen. Daar zit een beetje werk in, maar ook niet al te gek veel. Zelf stel ik dat je moet rekenen op gemiddeld maximaal zo’n vier uur per week, maar als je het leuk vindt, kun je er veel meer tijd aan besteden, want in Vinkhuizen gebeurt altijd wat.

Als je interesse hebt voor het secretariaat, kun je dat dan laten weten?
Zeker! Als je het wat lijkt, informatie wil of vragen hebt over het secretarisschap, laat het weten. Dat kan via de mail: [email protected] of ook per telefoon 050-2302991 (Paul Borggreve).


 Vinkhuizen, 4 maart 2024

Verbonden organisaties

Overig Zorg & welzijn

WOV – Wijkoverleg Vinkhuizen

Wijkoverleg Vinkhuizen is dé bewonersorganisatie voor de wijk Vinkhuizen en heeft de volgende doelen: – de belangen van alle inwoners van Vinkhuizen te behartigen bij

Adres

Radiumstraat 213
9743SN Groningen
Nederland

Vragen en contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor uw straat of uw buurt? Neem dan contact op met het bestuur van Wijkoverleg Vinkhuizen of met één van de coördinatoren. Vragen zijn altijd welkom! We kunnen niet alle problemen oplossen, maar altijd wel constructief meedenken.

Voor algemene vragen: [email protected]

Voor financiële vragen: [email protected]

Voor vragen over communicatie: [email protected]

Voor vragen over Wijknieuws Vinkhuizen: [email protected]

Voor vragen over rondbrengen van flyers: [email protected]

Voor vragen over groen: [email protected]

Voor vragen over verkeer: [email protected]

Contact