Ga naar de inhoud

Dojo Kokoro Toernooi verliep sportief en spannend

Spreek tekst uit

Laden...
DKFG 2024

DKFG 2024

Dojo Kokoro heeft afgelopen zaterdag, 9 maart 2024, een Semi contact Martial Arts toernooi georganiseerd in Hoogkerk. Hierbij kwamen beoefenaars van diverse traditionele Martial Arts in actie. Het was een mooi bezet toernooi; goed georganiseerd, sportief en vakkundig uitgevoerd, zowel door de scheidsrechters als de deelnemers. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis; zoals een sport evenement behoort te verlopen.

Er waren meerdere mooie en spannende partijen van deelnemers van alle aanwezige sportscholen te zien, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Hierbij liet men de kundigheid en precisie zien, behorend bij een traditionele Martial Art. Dojo Kokoro heeft zich in de “thuiswedstrijd” van zijn goede kant laten zien.

De volgende prijzen zijn daarbij door de leden behaald:

Bij de Jeugd:

1e plaatsen voor: Diya, Nisrin (twee 1e Plaatsen in 2 gewichtsklassen!) en Jens

2e plaatsen voor: Kareena, Jenna en Yousra

3e plaatsen voor: Saaniya en Towa

 

Bij de Senioren:

1e plaatsen voor: Eekta (twee 1e Plaatsen in 2 gewichtsklassen!) en Naina

2e plaatsen voor: Nisrin en Husein

 

Daarnaast waren er Dames Teamfights, waarbij Team Dojo Kokoro, bestaande uit Nisrin, Eekta en Naina, de 1e plaats behaalde!

Tot slot en als afsluiting vond er een Kyokushin partij plaats. De deelnemers waren Nisrin en Eekta van Dojo Kokoro. Zij lieten daarbij een mooi en hard gevecht, bestaande uit 2 rondes van 2 minuten, zien! Het publiek was enthousiast over deze zinderende partij! Daarbij behaalde Eekta de 1e plaats en Nisrin de 2e plaats. Uiteindelijk ging de Stijlprijs naar Eekta van Dojo Kokoro. Zij viel bij de scheidsrechters op door haar mooie vechtstijl.

Helaas waren er voor de overige deelnemers net geen podium plekken, ondanks hun goede inzet. Het betreft: Fadak, Ameen, Mario, Karan, Danesh, Thomas en Donovan.

Wij zijn als organisatoren en Kader daarom zeer tevreden over deze sportieve dag! Wil je meer weten over Dojo Kokoro en de trainingen? Ga naar https://dojokokoro.nl

De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond, vanaf 18:30 uur, voor de jeugd, gevolgd door de senioren.


Vinkhuizen, 11 maart 2024