Ga naar de inhoud

Drukbezochte Paasmiddag in ’t Vinkhuys

Spreek tekst uit

Laden...

’t Vinkhuys heeft op Tweede Paasdag een Paasmiddag georganiseerd met lekker eten, diverse activiteiten en als afsluiter een goochelaar die een briljant optreden gaf. De middag was volledig gratis en de sfeer was zeer gezellig. De bezoekers hebben zichtbaar genoten. Wijkverslaggever Danny Hoffmann was er ook bij.

Paasactiviteiten

Rond 12.30 uur stroomde ’t Vinkhuys langzaam vol. Uiteindelijk kwamen er zo’n 60 mensen langs, van jong tot oud, alleenstaanden en gezinnen. De middag begon met koffie en thee. Daarna volgde een heerlijke lunch die bestond uit verse, zelfgemaakte kippensoep en vegetarische soep, gekookte eieren, verse en zelfgemaakte slaatje, diverse lekkere broodjes met kipfilet, kaas, zoet beleg en jus d’orange

Na de lunch begonnen de activiteiten. Mensen die graag creatief bezig wilden konden paaseieren schilderen of onder begeleiding van schilderdocent Kasper Wubbels met houtskool tekenen. Wie meer zin had in een spelletje kon mee doen met jeu de boule op de nieuwe banen, of lekker binnen sjoelen. Natuurlijk kon paaseieren zoeken niet ontbreken. Wijkverslaggever Danny Hoffmann ging mee met de gezamenlijke wandeling door de wijk. Dat werd een hele gezellige wandeling die meer dan een uur duurde. De wandelaars liepen o.a. door het Roege Bos en het Westpark.

Nederlands kampioen goochelen

Als afsluiting was er een surprise act van niemand minder dan de Nederlands kampioen kindergoochelen, Magic John uit Ommen. Hij voerde een prachtige voorstelling op waarbij hij het publiek ook betrok. Het waren hele leuke en spannende acts.

Alle vrijwilligers en organisatoren die de middag mede mogelijk hebben gemaakt, worden zeer bedankt voor hun inzet!

Kijk voor meer foto’s op het blogspot van Wijkoverleg Vinkhuizen.

Verbonden organisaties

Buurt- en wijkcentra

Multifunctioneel centrum ’t Vinkhuys

MFC ’t Vinkhuys is hét multifunctionele centrum van Vinkhuizen. Wij organiseren leuke en betaalbare cursussen, maar ook bijzondere activiteiten. Ook verhuren we onze zalen voor

Adres

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen
Nederland

’t Vinkhuys beschikt over een eigen parkeervoorziening.

 

Contact