Ga naar de inhoud

Zeer geslaagde en gezellige grofvuilactie bij ’t Vinkhuys

Spreek tekst uit

Laden...
20240330 115026

20240330 115026

Op de foto: Bianca Haverman van de Huismeesters en Richard, medewerker van ’t Vinkhuys.

Op zaterdag 30 maart heeft ’t Vinkhuys in samenwerking met De Huismeesters, Wij Vinkhuizen en de milieustewards een milieustraat opgezet. Zo konden de bewoners van de Boraxstraat en Pyrietstraat vast hun huis opruimen, ter voorbereiding van de sloop. Gea’s Weggeefwinkel was ook van de partij. Zij heeft samen met haar man nog mooie spullen apart kunnen houden voor de weggeefwinkel. Albert Heijn Vinkhuizen stelde meerdere karren beschikbaar voor het vervoeren van alle grofvuil van de bewoners naar de containers. Feestverhuur Groningen deelde poffertjes uit en nam een leuk springkussen mee voor de kinderen. Er was gratis koffie en thee voor de mensen die spullen kwamen storten.

Er zijn wel acht grote containers afgevoerd die allemaal tot de nok toe vol zaten. Het was al met al dan ook een geslaagde dag!