Ga naar de inhoud

Ga vrijwilligerswerk doen in Vinkhuizen!

Spreek tekst uit

Laden...
Link050

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten?

Dat kan door vrijwilligerswerk te doen!

In de Vinkhuizen kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

Werken met kracht!

Kringloop+ • vacature nr. 9188

Als bijrijder bij Kringloop+ is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo aantrekkelijk. Jij bent een belangrijke schakel in de kringlooporganisatie want jij haalt meubels op bij mensen. Ook bezorg je meubels die gekocht zijn door klanten. Jij biedt een goede klantvriendelijke service en zorgt ervoor dat gekochte meubels netjes en heel bij de mensen thuis worden bezorgt. Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen.

Meer informatie: [email protected] | 0503051030

Heb jij groene vingers?

Magma • vacature nr. 13747

Als plein- en tuinbeheerder zullen je werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van de pleinen en onderhouden/bijhouden van de tuinen rondom het gebouw. Eventueel zul je ook gevraagd worden voor de wat lichtere klussen die buiten dienen te gebeuren.

Magma is een oud schoolgebouw waar ruim 20 initiatieven zijn gevestigd die merendeels voor en door de wijk Vinkhuizen worden georganiseerd. Van sporten tot koken, van winkelen tot creatieve sessies. Jong en oud, iedereen komt langs.

Je hoeft geen werkervaring te hebben in deze functie, alleen groene vingers.

Meer informatie: [email protected] | 0627228531 | 0627228531

Ontwikkellink

Op link050 staan cursussen en bijeenkomsten die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen.

Link050

Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Fonds Goed Idee!

Wil je iets organiseren voor kinderen/jongeren die het thuis niet zo breed hebben en heb je hier financiële steun bij nodig? Dan kan je wellicht een aanvraag doen bij Fonds Goed Idee! Kijk voor informatie op onze website onder het kopje: Wat Biedt link050?/Fonds Goed Idee

Adres:           Herestraat 100, 9711 LM Groningen

Email:           [email protected]

Telefoon:      050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.

Link050