Ga naar de inhoud

Oproep: hulp bij scriptie over wonen en verkeer in Vinkhuizen gezocht

Spreek tekst uit

Laden...
Bij de Algemene ledenvergadering van het WOV kwam student Lars de Vlieger vertellen over zijn scriptie. Voor zijn scriptie maakt hij nieuwe ontwerpen voor een deel van de wijk. Daarom is hij benieuwd naar de mening van de bewoners van Vinkhuizen.
Lars doet de volgende oproep:
Beste bewoner van Vinkhuizen, afgelopen ALV mocht ik kort iets vertellen over een onderzoek dat ik doe aan de RUG. Voor mijn scriptie over de balans tussen adresdichtheid, stedelijk groen en de mobiliteit-transitie ben ik namelijk nog op zoek naar respondenten uit de wijk. Concreet zal het neerkomen op 1 of 2 momenten van ongeveer een halfuur waarin ik een ontwerp laat zien en u kunt zeggen wat u over mijn idee├źn denkt. De ontwerpen zijn bedoeld om ontwerpregels te genereren: dingen waar rekening mee moet worden gehouden als er ontwerpen gemaakt worden. De ontwerpen zijn dus NIET bedoeld om daadwerkelijk te implementeren. Op basis van feedback van bewoners schrijf ik een verslag.
Als u mij wilt helpen, wilt u dan uw emailadres en/of telefoonnummer achterlaten via onderstaande link zodat ik u kan bereiken? Dan bespreken we op een later moment welk moment voor u werkbaar is. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk bewaard en zullen na afloop van het onderzoek worden verwijderd. Als u vragen hebt over dit onderzoek kunt u mij bereiken via [email protected].

Klik hier om uw contactgegevens achter te laten

Alvast hartelijk bedankt!