Ga naar de inhoud

Vinkhuizen heeft een nieuwe website!

Spreek tekst uit

Laden...

De wijkwebsite vinkhuizen.nl heeft deze week een nieuw jasje gekregen. De oude website is in 2009 opgezet, dus het WOV vond het tijd voor iets nieuws. Samen met de Wende, ’t Vinkhuys en websitebouwer Schitterend Media is er daarom een nieuwe website ontworpen.

Activiteiten en nieuws

Op de nieuwe website is een duidelijk overzicht van alle activiteiten in Vinkhuizen te vinden. Deze staan in een gezamenlijke agenda. Natuurlijk is er ook weer een nieuwspagina. Daarnaast hebben organisaties in Vinkhuizen een plek op de site gekregen. Zo is er een duidelijk overzicht van wat er allemaal in de wijk bestaat.

Wil je zelf een activiteit van je organisatie aanmelden? Stuur deze dan op via onze contactpagina.

Toegankelijk

De nieuwe website is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Daarom heeft het een groot lettertype. Ook kunnen gebruikers de teksten voor laten lezen door een knopje aan te klikken.

Kijk gerust eens rond!