Ga naar de inhoud

Gezellige middag bij Trefpunt de Siersteen met volkszanger Jakob van der Laan

Spreek tekst uit

Laden...

Op Bevrijdingsdag konden mensen terecht bij Trefpunt de Siersteen in Vinkhuizen voor bevrijdingssoep, belegde broodjes en live zang door volkszanger Jakob van der Laan. Het werd een gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Terwijl Jakob mooie Hollandse en Engelstalige liedjes zong, kletsen de bezoekers gezellig met elkaar. Er ontstond zelfs even een duet tussen zanger Jakob en een van de dames uit het publiek. Zij zongen gezamenlijk het nummer ‘Somewhere between’. Bij een ander liedje kwam de polonaise op gang. Kortom, de bezoekers van de buurthuiskamer gingen uit hun dak.

Het trefpunt geeft tot slot aan dat ze iets dergelijks vaker willen gaan organiseren. Dus houd de facebookpagina van Trefpunt de Siersteen en Wijknieuws Vinkhuizen of www.vinkhuizen.nl in de gaten voor weer zo’n knalfeest!

Filmpjes van deze gezellige middag zijn te bekijken op het YouTube-kanaal Wijknieuws Vinkhuizen.

 

Verbonden organisaties

Vrije tijd

Trefpunt de Siersteen

Bij Trefpunt de Siersteen kunt u in een ontspannen sfeer kaarten, sjoelen, biljarten, kaartjes maken, bingo spelen of gewoon gezellig een kop koffie drinken. Daarnaast

Adres

Siersteenlaan 420-1 (Palladiumflat)
9743 ES Groningen
Nederland

Contact