Ga naar de inhoud

Tentoonstelling Buurtverhalen in ’t Vinkhuys

Spreek tekst uit

Laden...

Vanaf 24 mei tot en met 31 mei is er een speciale tentoonstelling te zien in ’t Vinkhuys. Tijdens de tentoonstelling ziet u foto’s en verhalen van ’t Vinkhuys en mensen uit de buurt. De huizen van deze mensen worden gesloopt en er komen nieuwe energiezuinige woningen voor terug.

Bianca is medewerker wonen bij De Huismeesters. Zij vertelt: “Ik kwam bij heel veel mensen thuis om te praten over de sloop- en nieuwbouw. Alle verhalen die ik hoorde raakten me. Kleine en grote gebeurtenissen die de buurt en de mensen in de buurt kenmerken. Die moeten we delen, dacht ik!” De verhalen laten zien hoeveel betrokkenheid er in de buurt is. Van een ritje naar de dokter met een van de buurkinderen, tot een biertje in de tuin met de buurman. Er komen allerlei mooie en verdrietige momenten voorbij. Neem ook een kijkje in ’t Vinkhuys en leer de mensen in uw buurt nog beter kennen.

Verbonden organisaties

Buurt- en wijkcentra

Multifunctioneel centrum ’t Vinkhuys

MFC ’t Vinkhuys is hét multifunctionele centrum van Vinkhuizen. Wij organiseren leuke en betaalbare cursussen, maar ook bijzondere activiteiten. Ook verhuren we onze zalen voor

Adres

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen
Nederland

’t Vinkhuys beschikt over een eigen parkeervoorziening.

 

Contact