Ga naar de inhoud

Mooie resultaten voor Dojo Kokoro

Spreek tekst uit

Laden...

Dojo Kokoro heeft afgelopen zaterdag, 25 mei, in Almere deelgenomen aan de IBF Nederlandse Kampioenschappen 2024. Opnieuw hebben de deelnemende leden goed gepresteerd! We zijn met 9 deelnemers vertrokken en hebben daarbij drie eerste,  twee tweede en twee derde plaatsen behaald. Dojo Kokoro nam dit keer voor het eerst sinds jaren weer deel aan het onderdeel Forms.

Eekta deed voor het eerst mee en Shihan Raymond besloot om ook weer eens hieraan mee te doen. Beiden presteerden, met hele goede tegenstanders, goed en behaalden beiden de tweede plaats. Het verschil met de eerste plaats winnaars betrof slecht een tiende punt! Daarna begon het onderdeel Fights jeugd. Hieraan namen Romi, Jenna, Tamara, Saaniya, Donovan en Jens deel. Helaas waren de laatste tegenstanders voor Jenna, Tamara, Donovan en Jens net iets te sterk, waardoor ze de vierde en vijfde plaats behaalden. Volgende keer beter! Saaniya en Romi hadden meer succes: Saaniya werd derde en Romi behaalde eerste plaats en werd Nederlands Kampioen in haar poule! Zeer goed gepresteerd door Romi!

Daarna begonnen de Fights senioren. Eekta nam deel in twee verschillende gewichtsklassen en werd na een aantal spannende partijen in beide klassen Nederlands Kampioen!! Na de titel van IBF Champion 2023 Fights Female (beste IBF Fights vrouw van het jaar) is Eekta ook nu weer op weg naar deze titel voor 2024! Husein deed voor het eerst als een van de oudste Fights deelnemer mee aan een toernooi en meteen de Nederlandse Kampioenschappen. Hij behaalde een derde plaats!

Op naar het volgende toernooi om opnieuw goed te gaan presteren als Dojo!

Wil je meer weten over Dojo Kokoro en de trainingen? Ga naar https://dojokokoro.nl

De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond, vanaf 18:30 uur, voor de jeugd, gevolgd door de senioren.