Ga naar de inhoud

Met de Vierkiezingstaxi naar het stembureau

Spreek tekst uit

Laden...

Het is bijna zover: op 6 juni kunnen we weer stemmen voor de Europese verkiezingen. In Vinkhuizen kan je terecht bij vier verschillende stembureaus. Dit zijn Trefpunt de Siersteen (Siersteenlaan 420 1), MFC ’t Vinkhuys (Diamantlaan 94), Verpleeghuis de Veldspaat (Veldspaatstraat 368) en Gymzaal Agaatstraat (Agaatstraat 16).

Kunt u moeilijk lopen of hebt u een andere beperking? Maar wilt u wel zelf stemmen? Maak dan gebruik van de gratis verkiezingstaxi.

Hoe het werkt

De verkiezingstaxi haalt u thuis op en brengt u naar een goed bereikbaar stemlokaal bij u in de buurt. Nadat u hebt gestemd, wordt u weer thuis gebracht. De taxi kan iets eerder of later zijn dan de afgesproken tijd.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken van maandag 27 mei tot donderdag 6 juni 12:00 uur. Bel daarvoor 088 339 4850 of mail naar [email protected].