Ga naar de inhoud

Succesvol taekwondo evenement voor KTA

Spreek tekst uit

Laden...

Afgelopen zaterdag nam Kazemi Taekwondo Academie deel aan een uniek evenement in Almere. Het Taekwondo Evenement Almere is een toernooi afgewisseld met seminars voor jeugdige leden. KTA deed mee, omdat dit soort unieke evenementen een grote stimulans is voor de jonge taekwondoka’s van de club. Dat de jeugdleden enthousiast waren werd ook duidelijk uit de resultaten bij het onderdeel stijl en sparring. Elena Clarck wist heel mooi een eerste plaats te bemachtigen in het sparren. Op de tweede plek zijn geĆ«indigd Marijn Veenstra, Jilani Rahimbaks en Roos Kruizenga. Derde plaats voor: JorickVeenstra, Jamil Rahimbaks, Anahita Hemati. Op het onderdeel stijl schitterde Lola Hovenkamp, Roos Kruizenga en Lynn Kunnekes met respectievelijk een 4e, 3e en 2e plaats. Daarnaast kregen de jeugdleden seminars om hun techniek en uithoudingsvermogen te verbeteren. Een prachtige dag voor Kazemi Taekwondo Academie.

 

KTA Leden Slagen met Glans voor Stijl Jury Cursus Poomsae

Afgelopen zaterdag hebben twee leden van KTA succesvol deelgenomen aan de stijl jury cursus voor het onderdeel Poomsae (stijl). Olaf en Bettina van Hoven hebben hun passie en liefde voor de stijl binnen taekwondo omgezet in een officiƫle kwalificatie. Met hun nieuwe certificering mogen zij nu als scheidsrechters optreden bij landelijke stijlwedstrijden. KTA is zeer blij en trots op deze twee nieuwe scheidsrechters en feliciteert hen met deze prestatie.

Verbonden organisaties