Ga naar de inhoud

Vacatures Vrijwilligerswerk in Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...
Link050

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten? Dat kan door vrijwilligerswerk te doen!

In de Vinkhuizen kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

 

 Zorg jij voor een hartelijke ontvangst?

Magma • vacature nr. 13746
Als front office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de wijkbewoners en genodigden die bij Magma binnenlopen. Je ontvangt ze en verwijst ze naar de juiste locatie. Verder ondersteun je de projectleider in haar werkzaamheden en help je mee bij licht huishoudelijke taken.

Meer informatie: [email protected] | 0627228531

Content Creator bij Slim Leven West
WIJ Groningen • vacature nr. 11072

Ben jij een enthousiast persoon met een passie om content maken voor Social Media? Wil je graag je vaardigheden inzetten voor een goed doel? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan Slim Leven West! We zijn op zoek naar een gemotiveerde vrijwilliger die ons team komt versterken op het gebied van communicatie en PR..

Meer informatie: [email protected] | 0625769690

 

Fonds Goed Idee!

Wil je iets organiseren voor kinderen/jongeren die het thuis niet zo breed hebben en heb je hier financiële steun bij nodig? Dan kan je wellicht een aanvraag doen bij Fonds Goed Idee! Kijk voor informatie op onze website: www.link050.nl/fonds-goed-idee

 

Ontwikkellink

Op link050 staan cursussen en workshops die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen.

 

Link050

Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres:           Herestraat 100, 9711 LM Groningen

Email:           [email protected]

Telefoon:      050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Link050