Ga naar de inhoud

Tuin Groep Vinkhuizen op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Spreek tekst uit

Laden...

De Tuin Groep Vinkhuizen is op zoek naar versterking. Deelname aan de groep is op vrijwillige en vrijblijvende basis.
De groep bestaat uit een club gezellige vrijwilligers en houdt zich bezig met het vergroenen van tuinen en de openbare ruimte. Dit door tuinen aan te leggen, tegels te vervangen door groen en het onderhouden van groenstroken. Meer groen in de omgeving is belangrijk om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. Daarnaast werkt een groene omgeving ontspannend en is buiten zijn gezond en werken in de tuin gezellig. Toekomstige groenprojecten worden besproken in een periodiek overleg.
Ga voor meer informatie over de Tuin Groep Vinkhuizen naar:
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op via: [email protected] of 06 – 362 74 219.