Ga naar de inhoud

Raamgalerie de Prachtvink heeft eigen nieuwsbrief

Spreek tekst uit

Laden...

Sinds mei 2024 heeft Raamgalerie De Prachtvink, Platinalaan 505a, Groningen bij Winkelcentrum Vinkhuizen een eigen digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt in PDF-formaat en wordt gratis toegezonden aan abonnees. Ook kan de nieuwsbrief gratis door iedereen worden gedownload via http://prachtvink.blogspot.nl

Met de nieuwe expositie per 1 juni 2024 met werk van Marius de Schaar, is ook een nieuwe nieuwsbrief uitgekomen. In deze tweede aflevering van ‘De Praatvink’ vindt u onder meer een essay van Aarti Balaji over cultureel eigenaarschap, mail art uit Italië, de VS en Japan en een smakelijk recept van ijsbergsla en slavinken.

Meer informatie over De Praatvink en De Prachtvink: [email protected]