Ga naar de inhoud

WOV neemt feestelijk afscheid van Paul Borggreve

Spreek tekst uit

Laden...

Het bestuur van het Wijk Overleg Vinkhuizen heeft vrijdag 7 juni met een kleine doch  gezellige bijeenkomst Paul Borggreve bedankt voor zijn inzet. Paul is jarenlang secretaris van het WOV geweest en heeft heel veel bestuurlijke activiteiten op zich genomen. Het bestuur van het WOV en Peter Wijnsma, stadsdeelcoördinator, hebben hem hiervoor bedankt.

Peter Wijnsma roemde zijn  kritische blik en prees Paul’s stijl van schrijven en mondeling communiceren. Het WOV benadrukte de vele taken en de uitgebreide  kennis van Paul, waarmee hij de inwoners van Vinkhuizen jarenlang heeft vertegenwoordigd in de gemeente. Paul was een stabiele, kundige en betrouwbare secretaris en pakte daarnaast diverse werkgroepleden op. Gelukkig blijft hij via diverse werkgroepen betrokken bij het WOV.

De Paul Borggreve Prijs

Zo’n grote inzet voor de wijk verdient een bijzondere waardering. Daarom hebben we tijdens deze bijeenkomt de Paul Borggreve Prijs ingesteld. Dit is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan een inwoner van Vinkhuizen die zich dat jaar op een positieve manier heeft ingezet voor onze wijk.

De winnaar wordt uitgekozen door een jury van 3. Paul Borggreve en een van de bestuursleden van het WOV zullen in de jury zitten. De prijs wordt bij de algemene ledenvergadering van het WOV uitgedeeld. De winnaar ontvangt een knipkunstwerk van Paul Borggreve en een eervolle vermelding op www.vinkhuizen.nl.

Paul heeft voor het WOV een mooi knipkunstwerk gemaakt van De Wende. Met dit kunstwerk en de Paul Borggreveprijs hebben we in Vinkhuizen een zeer waardevol aandenken aan deze  markante, actieve en artistieke wijkbewoner.

Het knipkunstwerk van de Wende, door Paul Borggreve gemaakt.

Verbonden organisaties

Overig Zorg & welzijn

WOV – Wijkoverleg Vinkhuizen

Wijkoverleg Vinkhuizen is dé bewonersorganisatie voor de wijk Vinkhuizen en behartigt de belangen van alle wijkbewoners.

Adres

Radiumstraat 213
9743SN Groningen
Nederland

Vragen en contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor uw straat of uw buurt? Neem dan contact op met het bestuur van Wijkoverleg Vinkhuizen of met één van de coördinatoren. Vragen zijn altijd welkom! We kunnen niet alle problemen oplossen, maar altijd wel constructief meedenken.

Voor algemene vragen: [email protected]

Voor financiële vragen: [email protected]

Voor vragen over communicatie: [email protected]

Voor vragen over Wijknieuws Vinkhuizen: [email protected]

Voor vragen over rondbrengen van flyers: [email protected]

Voor vragen over groen: [email protected]

Voor vragen over verkeer: [email protected]

Contact